Ryu Hoshi 0 Oluşturuldu: Mayıs 23, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 23, 2017 Arkadaşlar öncelikle merhaba, Kit lens harici alacagım ilk lens olarak 50mm lens arıyorum ve baslıkta da belirttiğim gibi Yongnuo YN 50mm f/1.8 Prime düşünüyorum. Öncelikle sormak istediğim makinada af motoru olmadıgı için bu lens ile otomatik netleme yapabilir miyim? Veya AF motoru bulunan uygun lens tavsiyeniz var mıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Mayıs 24, 2017 gönderildi Paylaş Mayıs 24, 2017 gönderildi Merhaba, Daha önce Yongnuo marka kullanmadığım için nasıl bir lens bilmiyorum. Ama netleme yapıyor olması gerek. Çünkü özelliklerinde AF yazıyor (Eğer farklı modelleri yoksa) youtube de bir inceleme yapılmış d3200 ile af çalışıyor. Başka marka olarak kendi modelini önereceğim yani Nikon 50mm 1.8g. Ancak fiyatı bu aralar biraz pahalı gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ryu Hoshi 0 Mayıs 24, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 24, 2017 gönderildi Teşekkürler. Fiyat farkı uçurum Nikkor daha iyi duruyor fakat 2 katı fiyat olması çok düşündürücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın