Taha bayraktar 0 Oluşturuldu: Mayıs 29, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 29, 2017 Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır D7000 kullanıyorum ve bir flaş edinmemin vakti geldiğini düşünüyorum. Fakat kafam çok karıştı. Makinam ile HSS özellikli bir flaş ve uzaktan tetiklemeyi kullanabilirmiyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilkayyys 2 Ağustos 27, 2019 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2019 gönderildi Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır D7000 kullanıyorum ve bir flaş edinmemin vakti geldiğini düşünüyorum. Fakat kafam çok karıştı. Makinam ile HSS özellikli bir flaş ve uzaktan tetiklemeyi kullanabilirmiyimMalesef bunu ben de merak ediyorum. Uzun süredir cevap veren olmamış. Ben vermiş olayım. Yaptığım araştırmada tetikleyici ve alıcıların da ittl özellikli olanlarını gördüm. Bazılarına hss de ayrıca yazıyordu. Tahmin ediyorum o özelliklere uygun tetikleyici almalisinizSM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın