bnazim 6 Oluşturuldu: Haziran 2, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 2, 2017 Değerli yönetici, NikonTürk' e yeni üye oldum, Üye olurken kullandığımız makine modeli soruluyor, benim makinem Nikon D3400, tahmin ediyorum yeni bir model olduğundan seçeneklerde D3400 seçeneği yok bende bunun yerine D3300 seçeneğini işaretledim. Sizlerin de gözünüzden kaçtığını sanıyorum, eğer düzeltme imkanınız var ise hatırlatmak isterim, Saygılar sevgiler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 2, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2017 gönderildi @bnazim Teşekkür ederiz bildirim için. Evet yeni model olduğu için listede güncelleme yapılmadığından o model çıkmadı. Sorun giderildi sizde profilinizden düzeltme yapabilirsiniz sayın @bnazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bnazim 6 Haziran 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 2, 2017 gönderildi Kemal bey, İlginize çok teşekkürler, sağlıcakla kalın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın