Kasım ALIK 0 Oluşturuldu: Haziran 3, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 3, 2017 merhaba iyi günler arkadaşlar ben ilk defa bir tripod alacağım bütçeme uygun ve bir kaç arkadaş tavsiyesi üzerine iki tripod seçtim.ama ikisi arasında çok kararsızım sizlerden bilgiler ve öneriler almak isterim sizce hangisi alınmalı.Makinem nikon d7100 18-105 kit 1)(Slik Pro 330 DX Profesyonel Tripod)http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=5828 2)(Manfrotto MK Compact Advanced Tripod)https://fotografium.com/urun/manfrotto-compact-advanced-tripod?gclid=CjwKEAjwvMnJBRCO2NSu-Puc6AUSJAAf-OSUGPSv-ZxsycFe7TdhkIQiUhPl1qV1FGOKkIDwcS4QrRoCsFbw_wcB Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Haziran 3, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi İkiside birbirinden güzel tripod. Slik 5kg taşıma kapasitesi ile gayet güzel ancak kapalı hali 60cm. Manfrotto ise 3kg taşıma kapasiteli ancak kapalı hali 44cm. D7100 = 675gr ve 18-105 = 420gr + aksesuar grip flaş falan taktığını da düşünsen 2.5-3 kg yi geçmezsin. Ben taşıması kolay olması için Manfrotto yu tercih edebilirdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Haziran 3, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi 2 kolla ayarlanabilir tripodu bir iş esnasında kullandım.. çok vakit kaybettiriyor cok zaman alıyor.. tek kolu olan bir tripod bakmanızı öneririm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Haziran 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi bilgileriniz için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Haziran 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi arada 16 santim bi fark var ve az bi ağırlık farkı var.biraz daha ileri düşünülünce yani ekipman farklılığından 5 kg daha iyi olmaz mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Haziran 3, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi Eğer ileride ağır aparatlar takacaksanız 5kg olan daha iyi olur tabi. Bunun için ileride takmak istediğiniz aparatların ağırlıklarını öğrenerek toplam ağırlık hesabı yapabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kirlikedi 3 Haziran 3, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi slink pro amt 340 modelini kullanıyorum 330 un 1 üst modeli farkları yok gibi letgo dan 2el buldum hemde 160 TL aldım sıfırı 400 TL üzeriydi. sağlam hiçbir yerinde sorun yok sadece birkaç çizik ki ilk kullanımdan itibaren çizmemen mümkün değil. taş gibi tripot. çok memnunum rüzgarlı bir tepede gece otobandaki araçların geçişi için uzun pozlama yaptım hiç titremedi öneririm. 3 ayakta yere paralel açılabiliyor. 2. elini araştırabilirsin tripotların Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ALIK 0 Haziran 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 3, 2017 gönderildi Bilgileriniz için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın