İçeriğe git

Nikon d7100

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar ben nikon d7100 kullanıyorum.bir konu hakkında sorum olacaktı. Bir kaç yerde gördüm ama denedim yapamadım nasıl yapıldığını çözemedim. Örneğin lcd ekran açıkken fotoğraf çekildiğinde  fotoğrad önizleme sırasında aşırı pozlanmış yerler siyah şekilde yanıp yanıp sönüyor. Acaba benim makinamda böyle bir özellik var mı veya varsa nasıl açılır bilen varsa öğrenmek isterim şimdiden cevaplar için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kasim bey elimde d7200 var. Buyuk ihtimal ile sordugunuz sorunun cevabı resimlerde gezinti yaparken resmi zoom out tusu ile tek secim (ekranda tek resim olacak sekilde) ayarlayin. Resim ekranda iken yön tuslari ile yukari asagi yaptiginiz zaman resimdeki rgb ayarlarini görürsünüz. O secenekte isteidginiz ayar olacaktır büyük ihtimalle.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.