ygtgnl 0 Oluşturuldu: Haziran 6, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 6, 2017 Merhabalar , Düğün çekimleri ve tanıtım filmleri için kullanacağım 2 makine arasında kaldım. lens desteği ile d610' mu , yoksa gövdeye bütçe ayırıp d750 mi , yorum yaparsanız çok sevinirim. 50mm prime lens almayı planlıyorum ilk etapta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Haziran 6, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2017 gönderildi Merhaba bir abimde 2 makinede var düğün cekimlerine bazen eşlik ederim gece çekimlerinde 750 , af kararlılığı ve netleme hızı ile daha iyi gündüz çekimlerinde ise af hızı olarak 750 1 tık daha iyi 610 biraz daha gerisinde kalıyor gece salon cekimlerinde 750 ye göre netleyemediği durumlar olabiliyor af hızları ve kararlılıkla ilgili sadece bunları söyleyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ygtgnl 0 Haziran 6, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 6, 2017 gönderildi Şimdi, Berat Ze yazdı: Merhaba bir abimde 2 makinede var düğün cekimlerine bazen eşlik ederim gece çekimlerinde 750 , af kararlılığı ve netleme hızı ile daha iyi gündüz çekimlerinde ise af hızı olarak 750 1 tık daha iyi 610 biraz daha gerisinde kalıyor gece salon cekimlerinde 750 ye göre netleyemediği durumlar olabiliyor af hızları ve kararlılıkla ilgili sadece bunları söyleyebilirim bilgi için teşekkür ederim genelde bu şekilde yorumlar var evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Haziran 6, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2017 gönderildi işlenen fotoğraflarda aşırı şekilde farkı göremiyoruz fakat pozlama telafisinden sonra işlenen fotoğraflar da 750 kalite kaybı vermiyor 610 bu konuda da 1 tık geride kalıyor ama şunu söyleyebilirim 750 lerin fiyatları 3600 den başlarken şimdi 5 lere dayandı neredeyse.. bütçeyi çok zorlamaya gerek yok kanımca 610 da gayet başarılı onu da severek kullanıyorduk ( daha sonra satılıp 810 a geçildi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın