İçeriğe git

Kanada'dan nikon d750 ve Hayyam önerisi

ygtgnl

Recommended Posts

arkadaşlar ithalatçı firma aracılığı işe nikon d750 almak istiyorum.

türkiye garantili ve karfo karacasulu garantili arasında ciddi fark var.

Güvenilir bir türkiye garantisi verebilen hayyam'da önerisi olan varmıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ithalatçı firmalar sadece dükkan garantisi verebiliyor
yada bazı firmaların kendi teknik servisleri var
Türkiye garantisi dediğiniz olay bahsettiğim gibi 
yada Karfo

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba

cevap için teşekkürler , evet  onu biliyorum ama işte ithalatçı garantili alabileceğim güvenilir yerler varmı tavsiye edebileceğiniz ?

Kanada'dan da aldırma şansım var ama oradan garantisiz mi , yoksa buradan ithalatçı garantilimi emin olamadım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herkese Merhaba 

Bir sorum olacak , Kanada'ya giden bir dostumdan d750 isteme şansım var , ancak ordaki ürünlerinde burada garantisi olmadığı söyleniyor.

Kimi yer ekstra ücret karşılığında tüm dünyada geçerli 3 yıl garanti verdiğini  de söylüyor. bu konuyu da bilmiyorum.

Bütçem ya ordan almaya ya da buradan ithalatçı garantili güvenilir bir yer bularak ordan almaya yetiyor.

Bu konu ile ilgili öneri ve tavsiyelerinizi rica ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi, ygtgnl yazdı:

Merhaba

cevap için teşekkürler , evet  onu biliyorum ama işte ithalatçı garantili alabileceğim güvenilir yerler varmı tavsiye edebileceğiniz ?

Kanada'dan da aldırma şansım var ama oradan garantisiz mi , yoksa buradan ithalatçı garantilimi emin olamadım

Resmi garanti kapsamın sadece Türkiyeden resmi karfo çıkışlı ürünlerde vardır. Sizin bahsettiğiniz esnaflardan aldığınız ve yurtdışından aldığınız ürün aynıdır resmi garanti yoktur dükkan garanti verir.

Yurtdışından aldığınız aldığınız ülkede garantisi vardır türkiyede değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yanıt için teşekkür ederim. yurtdışında almayı planladığım yer belli bir ücret karşılığında tüm dünyada geçerli 3 yıl garanti yapacağını söylüyor.

Bu konuyla ilgili bilginiz var mıdır ? Çünkü ekstra garanti ödemesi ile bile buradan daha ucuza geliyor ancak onların 3 yıllık uluslararası garanti dediği şey de

burada kim ilgileniyor acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@ygtgnl bey,

Aynı konuyla ilgili 2 farklı kayıt açmışsınız. Bu şekilde probleminize daha hızlı çözüm bulamazsınız.

Bu iki kayıt bu konu altında birleştirilmiştir. Tek konu başlığında sürdürmek her zaman daha iyi sonuçlar üretir.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Herkese Merhaba ,

Farklı başlık olarak açtığım konularda son olarak Nikon D750 almaya karar verdim. Ve Yurtiçinden almayı düşünüyorum.

Hayyam'a gitmeden önce önerisi olan varsa bilmek isterim. İthalatçı garantili , mağaza garantili bir ürün alabileceğim. 5.650 TL - 6.650 TL arasında değişen fiyatlar var.

Ancak karfo karacasulu alamayacağım için kime güvenebileceğimi henüz bilmiyorum. Gidip bakacağım ancak gitmeden önerilere açığım.

Sorum şu  ; makineyi alırken seri no'sunu şu linke http://advisory.nikonrepair.eu/Language_Select_D750_2.aspx girerek kontrol etmek yeterli olacakmıdır ? , sizce piyasada hala sorunlu cihazlardan varmıdır ?

En azından alırken nelere dikkat ederek greymarket almak gerek ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, ygtgnl yazdı:

Herkese Merhaba ,

Farklı başlık olarak açtığım konularda son olarak Nikon D750 almaya karar verdim. Ve Yurtiçinden almayı düşünüyorum.

Hayyam'a gitmeden önce önerisi olan varsa bilmek isterim. İthalatçı garantili , mağaza garantili bir ürün alabileceğim. 5.650 TL - 6.650 TL arasında değişen fiyatlar var.

Ancak karfo karacasulu alamayacağım için kime güvenebileceğimi henüz bilmiyorum. Gidip bakacağım ancak gitmeden önerilere açığım.

Sorum şu  ; makineyi alırken seri no'sunu şu linke http://advisory.nikonrepair.eu/Language_Select_D750_2.aspx girerek kontrol etmek yeterli olacakmıdır ? , sizce piyasada hala sorunlu cihazlardan varmıdır ?

En azından alırken nelere dikkat ederek greymarket almak gerek ?

Mesajınız taşınmıştır. Lütfen açtığınız konu altın devam ediniz isteklerini önerilerilerinizi tekrar başka konu açmanıza gerek yoktur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.