İçeriğe git

Recommended Posts

Merhabalar,70-200 2,8 sahibiyim.ama bitanede 24-85 almayı düşünüyorum.malun 24-70 lerin ücretleri vs.o yuzden konu başlıgındaki lensi bi arkadaşımdan 2.el ve sıfıra yakın bir şekilde alabilirim..önerirmisiniz,,fiyat olarakda 800-850 tl gibi..orginal parasoley ön-arka kapakları mevcut..uzman arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba..? cok teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@cancan6761 bey,

Ben bu lensi kullanmadım. Bu gibi durumlarda araştırma yaparım genelde.

Aşağıdaki sonuca bakın ve kararı siz verin.

Özellikle sizin D610 gövde ile yapılan test sonucu bu.

Screen Shot 2017-06-09 at 14.22.59.png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

6 saat önce, cancan6761 yazdı:

arkadaşlar kimse cevap vermeyecekmi.? yardım lütfen.

Ben de kullanmadım ama almaya niyetlendim. Çok elim gitti ama ben daha çok prime lens sevdiğim için onlarla kıyaslama yaptığımdan birtürlü elim varmadı. Ben onun yerine 24-70 aldım. Prime a göre tatmin etmedi ama hızı ve açı kolaylığı işime yarıyor ve sevmeye çalışıyorum. 800-850tl gayet güzel bir rakam ve bence alın. Açısına falan bakarsınız, ne çekip çekemediğinize bakarsınız. İcabında satıp değiştirebilirsiniz. Nikon lens sonuçta herdaim para eder. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

cok teşekkür eiyorum..peki bu lenste vr olmasına dikkat etmelimiyim,daha cok enstantenem 100 ün üzerinde oluyor..yinede VR nin etkisi farkı olurmu.?  diğer bi deyişle alacagım lens D ,,Fakat aynı lensin G olanlarında VR var..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

4 saat önce, cancan6761 yazdı:

cok teşekkür eiyorum..peki bu lenste vr olmasına dikkat etmelimiyim,daha cok enstantenem 100 ün üzerinde oluyor..yinede VR nin etkisi farkı olurmu.?  diğer bi deyişle alacagım lens D ,,Fakat aynı lensin G olanlarında VR var..

CanCan hocam, bu lensin 2.8-4 olan versiyonu eski versiyonu. D serisi bir lens. Lensi kötülemek istemiyorum ancak daha önce sipariş verdim. Bir kaç deneme çekimi sonrasında lensin tamir gördüğünü anlayınca satıcıya geri gönderip paramı geriye aldım. Yeni versiyonu olan 24-85 VR modelini D810 ile kullandım. fiyatına göre gayet iyi performansı olan , titreşim önleyicisi ile epey iyi bir lens konumunda. optik olarak ve görüntü kalitesi anlamında baktığınızda çok fazla fark yok. Ben şahsi olarak titreşim önleme özelliği olan lensleri daha çok tercih ediyorum. Naçizane fikrim yeni versiyon olan VR modeli almanız olur ki zaman geçtikçe elden çıkartmanız daha kolay olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.