İçeriğe git

Sigma 17-50mm f/2.8 ex dc os vs 35mm f1.8

ümit kar

Recommended Posts

Merhaba herkese,

Bu iki lens arasında kaldım. Bebek ve portre fotoğrafı çekeceğim ama manzara da çekeceğim. Makinem nikon d7100 ve şu an hali hazırda kullandığım lens 18-140mm. Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 12.06.2017 at 01:16, Berat Ze yazdı:

zoom ihtiyacınız yok ise
18 140 ı satıp 
17 50 sigma tamron + 35 1,8g harika olur

Cevap için teşekkürler ama zoom ihtiyacım da oluyor. İki arasında bir seçim yapmak gerekse hangisi olur acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ümit bey bende sigma 17-50 f2,8 kullanicisiyim. Ancak elinizdeki kit lens sahibi olsaydim sabit odakli lens alirdim. Ama elinizdeki lensi satarim derseniz 17-50 almak mantikli. Sigmanin kalitesi gercekten de cok güzel. Almaya kalksam aynı lensi alirdim. Ancak sizin odak araliklarinizda ayni rakamlar mevcut. Sabit odak aralikli lenslerin kalitesi herzaman daha iyi sonuclar çıkarabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

madem 18 140 elde kalıyor
35mm i tercih ederdim
zevk ve kullanacağınız tarza bağlı aslında
fakat sabit odaklı ve açık diyaframlı bir lens almak daha doğru gibi geliyor bu durumda

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

44 dakika önce, onurd yazdı:

Ümit bey bende sigma 17-50 f2,8 kullanicisiyim. Ancak elinizdeki kit lens sahibi olsaydim sabit odakli lens alirdim. Ama elinizdeki lensi satarim derseniz 17-50 almak mantikli. Sigmanin kalitesi gercekten de cok güzel. Almaya kalksam aynı lensi alirdim. Ancak sizin odak araliklarinizda ayni rakamlar mevcut. Sabit odak aralikli lenslerin kalitesi herzaman daha iyi sonuclar çıkarabiliyor.

Teşekkürler Onur Bey yorumunuz ve yardımınız için.

33 dakika önce, Berat Ze yazdı:

madem 18 140 elde kalıyor
35mm i tercih ederdim
zevk ve kullanacağınız tarza bağlı aslında
fakat sabit odaklı ve açık diyaframlı bir lens almak daha doğru gibi geliyor bu durumda

Teşekkürler Berat Bey yorumunuz ve yardımınız için.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.