İçeriğe git

Kablusuz içerik aktarma

Recommended Posts

Bahsettiğiniz modelde dahili bir kablosuz aktarım sistemi bulunmuyor. En kısa yol olarak Wifi Kart almanız olacaktır. Bu sayede wifi ile telefona aktarım yapabilirsiz fotoğrafları.

Eye-Wifi olarak google'da bir araştırm yaparsanız göreceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Değerli arkadaşlar,

Hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım;

Kullandığım model d3400 Wi-Fi var ama... telefon ile bağlantı kuruyor, Eee sorun ne derseniz telefonum android 4.1.1 geçerli uygulama Android 5 üzerinde çalışıyor, telefonu değiştirmem lazım! onunda şimdilik zamanı var.

Makinemde bulunan Wi-Fi ile Laptop' uma aktarım şekli var mı?

Saygılar sevgiler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@bnazim  Bunu aslında denemedim kendi adıma ama ancak başka modellerde bu yapılıyor sanırım denemeniz gerekiyor.

Makinanızın Wifi açarak Laptop üzerinden wifi taraması yapıp oradan Makinanızı bulup bağlanın sonra programı çalıştırıp Üstte bulunan Nikon butonu olması gerekiyor   makinanızı görebilmeniz gerekiyor ve fotoğraflarıda buradan aktarım ve canlı olarak müdehale bile yapabilirsiniz.

Aşağıdaki verdiğim link üzerinden programı size uygun olanı indirip yapabilirsiniz. Program bu iş için yazılmış Açık kaynak kodlu bir program.

http://dslrdashboard.info/downloads/ 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Kemal Öztürk Turkoy bahsettiğiniz programı yükleyemedim, hata mesajını alta ekledim, ayrıca WiFi açtığım halde laptop ta fotograf makinesini göremiyorum, makinem de bağlantı için "SnapBridge" uygulamasını istiyor. "SnapBridge" de Android 4.1 üstünü istiyor.

Herhalde telefonu yenilemek gerekiyor.

Ekran Görüntüsü (167).png

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@bnazim  Evet aslında sizin makina modeliniz için en uygunu bunu yapmanızdır telefon yazılımı güncel olan model kullanmaktır.

Nikon D3400 de bulunan wifi aslında bluetooth arkasında çalışan bir wifi yani kendi başına bir modül değil snapbridge ile çalışıyor sadece örnek vermek gerekirse D7200 modeli gibi ayrıca bir Wu-2 adaptörü mevcut değil içinde bu sebeble programıda kullamıyorsunuz. 

Snapbrigde bu işte sizin tek çözümünüz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.