bnazim 6 Oluşturuldu: Haziran 20, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 20, 2017 Sevgili NikonTürk Yöneticileri, Forumlarınızı zevkle takip etmekteyim, yalnız belki size komik gelecek ama "Beğenme veya beğenmeme butonları" nın hangisinin beğen hangisinin beğenmeme olduğuna karar veremedim. :-) Geçen günde bir arkadaşımız benim için beğen butonuna basmış. Çok teşekkürler. Ama ben her hangi bir konu için bu butonların hangisinin ne olduğuna karar veremedim eğer bir açıklama yaparsanız sevinirim. Ayrıca haddim olmayarak bir öneride bulunmak isterim, bu butonları "Gülen Surat" , "Üzgün Surat" olarak değiştirilebilir mi? anlaşılması daha kolay olur kanısındayım. Saygılar sevgiler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 20, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 20, 2017 gönderildi Teşekkürler nazım bey öncelikle cevap için evet bahsettiğiniz her mesajda veya içerikde bulunan yukarı ve aşağa doğru olan "OK" işaretleri yeşil ve kırmızı iyi kötü anlamını taşıyor aslında yukar çıkar aşağa indir gibide denebilir Sistem üzerinde bir çalışmamız var genel olarak o butonlarda 2 adet değilde orta derece belirtilebilir hale gelecektir Gülen surat şeklinde şimdilik böyle devam edelim ve Birbirimize Olumlu veya Olumsuz değerleri kullanmayı unutmayalım Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bnazim 6 Haziran 20, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 20, 2017 gönderildi Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın