İçeriğe git

D5300 18-55 vr mi d3300 18-105 vr mi?

Umutozten

Recommended Posts

selamlar,

Fotoğrafçılık dünyasına bir giriş yapmak istiyorum. Fakat bütçem kısıtlı. İki seçenek arasında kaldım ya Nikon D3300 18-105 VR kit lensli bir makine alacağım veya D5300 18-55 VR kit lensli bir makine alacağım. Ben doğa sporcusuyum. Oncelikli amacım amatörce gittiğim yerleri fotoğraflamak. Hemen yeni lens alamam maalesef 1 seneye yakin idare etmem lazim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Beni değerli bilgilerinize yönlendirebilirseniz cok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Giriş seviyesi için ve sizin için kendi bulduğunuz 2 modelde iyi bu iş için ileride dediğiniz gibi lens takviyesi yapmanız gerektiğinde böyle birşey yaparsınız veya başka bir üst seviye modele geçebilirsiniz.

Aslında iki model arasında tarih farkı olarak ikiside 2014 çıkışlı makina fark yok MP olarak fark yok 24 milyon ikiside yani aşırı bir fark yok ancak D5300 modelinde Dahili GPS olması ve Dahili Wifi olması bunlar sizi cezbeder bir özellik olacağını düşünüyorum ve D5300 olmanızda fayda vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.