Umutozten 0 Oluşturuldu: Haziran 21, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 21, 2017 selamlar, Fotoğrafçılık dünyasına bir giriş yapmak istiyorum. Fakat bütçem kısıtlı. İki seçenek arasında kaldım ya Nikon D3300 18-105 VR kit lensli bir makine alacağım veya D5300 18-55 VR kit lensli bir makine alacağım. Ben doğa sporcusuyum. Oncelikli amacım amatörce gittiğim yerleri fotoğraflamak. Hemen yeni lens alamam maalesef 1 seneye yakin idare etmem lazim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Beni değerli bilgilerinize yönlendirebilirseniz cok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 22, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 22, 2017 gönderildi Giriş seviyesi için ve sizin için kendi bulduğunuz 2 modelde iyi bu iş için ileride dediğiniz gibi lens takviyesi yapmanız gerektiğinde böyle birşey yaparsınız veya başka bir üst seviye modele geçebilirsiniz. Aslında iki model arasında tarih farkı olarak ikiside 2014 çıkışlı makina fark yok MP olarak fark yok 24 milyon ikiside yani aşırı bir fark yok ancak D5300 modelinde Dahili GPS olması ve Dahili Wifi olması bunlar sizi cezbeder bir özellik olacağını düşünüyorum ve D5300 olmanızda fayda vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın