serhatagaoglu 0 Oluşturuldu: Haziran 24, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 24, 2017 (düzenlendi) Merhabalar bir konu hakkında sizin yardımınıza ihtiyacım var. Ben ufak her yere sığacak cebimde telefon gibi her yere götüreceğim bir makina almak istiyorum. Hem fiyat konusunda hemde performans konusunda iyi olan bişey düşünüyorum. Araştırdım kendime göre Nikon 1J1- J2 ve Panasonic Gf3, Gf5 almaya karar verdim bütçemede uygun. Yanlız ben kimden yardım istesem adamlar bu makinalar değilde bana başka modeller öneriyor. Sağlam bilgi kimseden alamadım şimdiye kadar ve çok kararsız kaldım. Çoğu nikon alma diyor panasonic daha iyi diyorlar. Ama bir türlü çözemedim. Değerli üyeler sizden rica bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Sadece bu iki model ve marka için bana önereceğiniz başka model istemiyorum. Çevrenizde kullananlar vardır yada duymuşluğunuz vardır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Hangisi iyi ise nedeni değilsene nedenini söylerseniz çok memnun olurum. Makina hem çözünürlük hemde renk canlılığı konusunda önemli benim için. Mesela bilgisayardan yakınlaştırdığımda çözünürlük kalitesi düşmeyecek fazla noise olmayacak. Bu iki model marka arasında ne öneriyorsunuz? Teşekkür ediyorum şimdiden. Saygılarımla... Haziran 24, 2017 - serhatagaoglu tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Haziran 24, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2017 gönderildi Panasonic in sensörleri Nikon un sensörlerinden daha büyük buda karanlık alanlarda yada karanlık - loş bir hava da daha az noise yapmasını sağlar,Panasonic büyük sensörü ile 1 adım öne geçiyor Panasonic in lens alanı daha fazla belki bu bir + olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serhatagaoglu 0 Haziran 24, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 24, 2017 gönderildi (düzenlendi) hım anladım. doğru çok teşekkür ediyorum. peki renk ve çözünürlük olarak nasıl panasonic bilginiz var mı Haziran 24, 2017 - serhatagaoglu tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Haziran 24, 2017 gönderildi Paylaş Haziran 24, 2017 gönderildi daha önce kullanmadım Nikon uda kullanma sebebim sony sensörlere sahip olması bana göre daha tatlı renkler sunuyor panasonic hakkında fikrim yok canon kadar çamur olamaz en azından fakat şunu söyleyebilrim bir video kameraya ihtiyacım vardı panasonic üzerinde cok durdum fakat teknik özelliğinden dolayı vaz gectim incelediğimde ise renk tonları gayet güzeldi PS bilginizde var ise renk için düşünmeye değmez diğer özellikleri size + ise tercih edilebilir Nikon da belki lens çeşitliliğine takılabilirsiniz fakat panasonic in bayonet konusunda sizi üzmez çeşit daha bol zaten özel bir alan makinesi değil 2 side sensörden dolayı Panasonic i seçerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serhatagaoglu 0 Haziran 24, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 24, 2017 gönderildi hocam banada işte renk ve çözünürlük önemli. ha bide video kaydı. çünkü sürekli yanımda olacak bi makina çünkü ben diğer makinalarımı her yere götüremiyorum malum gövdeler büyük. Görüntü kalitesi çözünürlük ve renk önemli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın