ygtgnl 0 Oluşturuldu: Haziran 29, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 29, 2017 Herkese Merhaba , Yeni bir nikon d750 aldım , şu an için sadece 50mm 1.8D lensim var. Kişiler için tanıtım filmleri çekmeye başlayacağım. Makine AF-F modunda iken sürekli otomatik netliyor ancak AF motoru sesi çok çıkıyor. Bu makine ve lens için en uygun AF modu hangisidir sizce ? Karşımda röportaj veren kişi kafasını sağa sola oynattıkça lens motoru çalışıyor ve bu ses kaydı bozuyor. Buna çözüm arıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 2, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 2, 2017 gönderildi Böyle durumlarda genelde ben öyle yaparım DSLR makinalarda Focusu manuel kullanmanızı öneririm ses ve kaçırma gibi sorunlardan kurtulun.. veya AF-S kullanın devamlı yapmaz siz shutter butonuna bastığınızda yapacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talip Tolga ELMACIER 0 Temmuz 4, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 4, 2017 gönderildi AF modundan ziyade kullandığınız lensin gövdesinde AF motoru bulunmamasından kaynaklanıyor. Hangi modda kullanırsanız kullanın AF kullandığınız sürece o ses kaçınılmaz. 1.8 D yerinde 1.8 G lens kullanırsanız bu problemi yaşamazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın