İçeriğe git

Acil yardım

Muhammed erdem

Recommended Posts

Arkadaşlar dün 5500 aldım üstünde 18,55 kit lens vardı bugün arkadaşın sigma lensini taktım odak yapmıyor af açık olduğu halde 5100 var onda çayır çatır çalışıyor bendeki 18,55 normal çalışıyor ama sigma olmuyor nedense birde d90 ile gelen 18,140 denedim nikon, gene olmadı çalışmıyor af manuel odak yapıyorum sorun uyum sorunu mudur yoksa daha farklı bi sorun mu vardır , acil yardım ederseniz sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lütfen Konunuzu belirtecek başlıklar seçiniz. Konuya Acil yardım yazdığınız zaman acil yardım edilmiyor...

Acil Yardım başlığınız yerine Örnek olarak "Nikon D5500 AF Sorunu" yazabilirsiniz.

Bahsettiğiniz 2 Modeldede AF motoru yok kullandınız lens'in hangi model ve AF motor var yok olmamasını araştırın.

Ondan çalısıp sizde çalışmama olmaması gerekiyor sizin makina üzerinde ve lens 'in kontaklarının geldiği kısmı kontrol edin değmiyordur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.