Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2017 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 6, 2017 Değerli dostlar, Bu platformdan da sıkça belirttiğim gibi; doğa, seyahat ve sokak fotoğrafçılığından hoşlanıyorum. Kendimi geliştirmek adına çokça okumaya, ustalarla birlikte olmaya gayret ediyorum. Bu süreçte yaptığım birçok yanlışı da gözlemleme fırsatı buluyorum. Farkedebildiğim bu yanlışları burada sizinle paylaştım. Bu konuya katkı sağlayabilecek daha birçok görüş ve öneriler olduğunu biliyorum. Lütfen sizler de bu görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşın. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Temmuz 6, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2017 gönderildi Ellerine sağlık bu güzel makalelerin için Güzel açıklayıcı ve anlaşılır dille olmuş bunlaru facebook sayfamız üzerindede yayınlıyıcam. Ama ek olarka yapmanı istediğim bir kısım var abi Tüm yazdığın makalelere tekrar düzenle diyerek altta bulununa Kapak Fotoğrafı bölümüne makale ile ilgili bir görsel eklemendir. Saygılar sevgiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Temmuz 12, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2017 gönderildi En çok yapılan ihmallerden biri de, çekim ortamını çerden çöpten temizlememek. Eve gidince bir de bakıyoruz ki; ilgisiz bir naylon parçası, kötü görüntülü bir kuru ağaç dalı, bir çöp tenekesi vs. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın