Selçuk Özdil 0 Oluşturuldu: Temmuz 11, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 11, 2017 Arkadaşlar ben d7000 kullanıcısıyım , geçenlerde internette izlemiş olduğum videolar olsun arkadaşlarımın önerisi olsun macro tüp almak istedim ve sipariş ettim , macro tüp geldiğinde makineye taktığımda diyaframın f22 de kaldığını gördüm ve hiçbir şekilde değişmiyor canon kullanan hocamda bu sorun yok onun diyaframı f00 gösteriyor ne olduğunu çözemedik bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazabilirlermi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bnazim 6 Temmuz 12, 2017 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2017 gönderildi (düzenlendi) değerli arkadaşım, bende aynı sorun ile karşılaşmış idim, öğrendiğim kadarı ile canon diyaframı açık bırakıyor, nikon ise kapalı bırakıyormuş, sorunu bende diğer arkadaşlar gibi şöyle çözdüm; Resimde de göreceğiniz gibi bir silgi parçası keserek lensin arkasındaki diyafram çubuğunu el ile açıp araya silgi parçasını sıkıştırıyorum o şekilde çekim yapıyorum. kolay gelsin. Temmuz 12, 2017 - bnazim tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın