İçeriğe git

Ekran siyah

Mey639mey

Recommended Posts

Merhaba arkadaslar.

Elimde d7200 var ve bu akşam elime alıp resimler çekip biraz pratik yapayım derken çektiğim resimler siyah çıkıyordu. Enstantane yi 1/30 da sonra simsiyah çıkıyor resimler ki resim çektiğim yer aydınlık. Üstelik daha önce de resim çektiğim evimin salonu. Flaş ile sorun yok pozlama değerini +5 e getirdim ama nafile.  Bunun nedeni ne olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lensin kapağını çıkarmış olduğunuzu varsayıyorum ?. Diyafram da en açık diye düşünüyorum. İSO auto da ise geriye izleme ekranı ayarınız kapalıdır belki diye geldi. Ama flaşta sorun yok demişsiniz. Çektiğiniz ayarlar nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet lensi çıkarıp taktım ardından böyle oldu . ISO 100 f3.5 ve enstantane 1/30 da bile karanlık çıkıyor resimler. Çaresi nedir acaba neehot bey 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Klasik olacak ama lensi iyi takamamış olabilir misiniz? Bir de gündüz çekim yapın. Lens nedir? Lensi tamamen çıkarıp takmadan çekin gene siyah mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lensi bir kaç defa çıkarıp taktım. Lens Nikon 18-140 de lens . Biraz önce gene çekim yaptim ISO 100 f3.5 ve enstantane 1/40 olmasına rağmen gene karanlık çıkartıyor. Ama lensi çıkarıp çektiğimde siyah değil beyaz çekiyor 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şimdi oldu ?? inşallah akşam da sorun çıkartmaz. Ayrıca yardımlarınız için size çok teşekkür ederim.  Bunun nedeni neydi acaba 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.