xberk35 Oluşturuldu: Temmuz 26, 2017 Oluşturuldu: Temmuz 26, 2017 Öncelikle merhaba , direk konuya değinmek istiyorum daha önce Canon makinem vardı daha sonra satıp Nıkon aldım ancak bı süre sonra farkettımki çektıgım fotograflar 1 2 3 4 dıye sıralanıyor ama hafıza kartını boşalttıkdan sonra tekrar 1den başlıyo böylece bı klasöre attıgımda aynı dosya adından 2 şer 3 tane oluşuyo öncekı canon cıhazımda böyle degıldi hafıza kartını boşaltsanda aynı çekim sayısından devam edıyodu ve ben bu zamana kadar kaç tane fotograf çektıgımı anlıya bılıyodum ve karışıklık olmuyodu bunu bılen varsa yardımcı olursa sevınırım iyi günler Not : cihazım Nıkon d3300 Alıntı
Forum Editörü Sebahattin Demir Temmuz 27, 2017 gönderildi Forum Editörü Temmuz 27, 2017 gönderildi Merhaba, Sanırım siz de birçoğumuz gibi, makineyi alıp kullanma kılavuzuna dahi bakmadan hemen kullanmaya başlayanlardansınız Bahsettiğiniz problemi makinenizin Ayarlar > Fotoğraf Makinesi Ayarları bölümünden "Dosya numarası sırası" ayarıyla basitçe çözebilirsiniz. Kolay gelsin. Alıntı
xberk35 Temmuz 27, 2017 gönderildi Yazar Temmuz 27, 2017 gönderildi teşekkür ederım haklısınız okumadım Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın