İçeriğe git

Kavacık şelaleleri

Emin İpek

Recommended Posts

Siyah üzümleriyle meşhur Kavacık köyü ve yol üzerindeki Tırazlı ya da Efem Çukuru ve Kavacık'tan Güzelbahçe'ye kadar olan her adım fotoğraflık.

Kavacık'a mart-nisan aylarında giderseniz tepelerden akan suların görselliğiyle karşılaşırsınız.

İsterseniz Kavacık köy meydanına aracınızı park edin, güvenlidir. Sonra aşağıya doğru yürüyün.

38°17'56.43"N,  26°58'30.35"E noktasından sağa yukarı doğru ilerleyin. Aracınızı bu noktaya da park edebilirsiniz ama ıssız yer, aklınız aracınızda kalabilir.

En kurak zamanda bile küçük dereleri geçmek için bir çift çizmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

20170119-1506-50.thumb.jpg.15f8913cf0ee7b52d9aed54d9612aca6.jpg

Geçmek zorunda kalabileceğiniz derelerden biri.

20170119-1521-10.thumb.jpg.f5719d79a7a39e697ca4c0d0ce1cd1c7.jpg

Eşim ve çocuklarım daha ileriye gitmek istemeyince, ben bu kadarlık görüntüyle yetinmek zorunda kaldım ama çok daha güzel görüntüler varmış yakın çevrede.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 ay sonra...

Çok güzel, nNot aldım, müsait bir zamanımda ben de gitmek isterim, paylaşım için teşekkürler Emin Bey.

Tamer İçel.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İzmir' e gelince en kısa zamanda gideceğim. Teşekkürler.

İzmir'de yağmur az, bu görüntüler icin en uygun zaman yilin ilk çeyreği.

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok güzel, nNot aldım, müsait bir zamanımda ben de gitmek isterim, paylaşım için teşekkürler Emin Bey.

Tamer İçel.

Denk getirirsek birlikte gideriz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

1 saat önce, Emin İpek yazdı:

Denk getirirsek birlikte gideriz

İnşallah Emin Bey, çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.