İçeriğe git

Bilgi alma

Recommended Posts

Bende Nikon D5200 var üzerinde 18-55 kit lens vardı lensim bozulunca yeni lens almaya karar verdim iki lens arasında kararsız kaldım sizce:

Sigma 18-200 Lens mi?

Tamron 18-200 Lens mi?

Bilgi vererek yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Burak Bey eğer ki bozulan lensinizden menun iseniz onun ile ayni es değerde olan 18-105 veya 18-140 lensi incelemenizde fayda var. Çok fazla odak uzakligi (min odak Uzaklığı - max odak Uzaklığı) olan lensleri fazla tercih etmeyin. Bolca resimlere bakıp hangi lenslerle cekildigini incelerseniz farki gözle görünüyor. Tercih ettiginiz lenslerin odak uzakligi ile ayni olan Nikon 18-200 lensi baya övgüler alan bir lens. Ancak fiyati biraz pahali olabilir. Secenekler arasina bu saydığım lensleri koymanizda fayda olacagini düşünüyorum. Benim cok fazla bi tecrubem yok ancak lensleri incelerseniz farki görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.