Burak Çiçek 0 Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 9, 2017 Bende Nikon D5200 var üzerinde 18-55 kit lens vardı lensim bozulunca yeni lens almaya karar verdim iki lens arasında kararsız kaldım sizce: Sigma 18-200 Lens mi? Tamron 18-200 Lens mi? Bilgi vererek yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 9, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2017 gönderildi Tamron Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çiçek 0 Ağustos 9, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 9, 2017 gönderildi Neehot Nedenini öğrenebilir miyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 9, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2017 gönderildi Tamronun renkleri daha güzel. Sigmada bazen odak problemi oluyor. Bu arada ben sadece 2 si arasında seçim yaptım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çiçek 0 Ağustos 9, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 9, 2017 gönderildi Teşekkür Ediyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Ağustos 9, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 9, 2017 gönderildi Burak Bey eğer ki bozulan lensinizden menun iseniz onun ile ayni es değerde olan 18-105 veya 18-140 lensi incelemenizde fayda var. Çok fazla odak uzakligi (min odak Uzaklığı - max odak Uzaklığı) olan lensleri fazla tercih etmeyin. Bolca resimlere bakıp hangi lenslerle cekildigini incelerseniz farki gözle görünüyor. Tercih ettiginiz lenslerin odak uzakligi ile ayni olan Nikon 18-200 lensi baya övgüler alan bir lens. Ancak fiyati biraz pahali olabilir. Secenekler arasina bu saydığım lensleri koymanizda fayda olacagini düşünüyorum. Benim cok fazla bi tecrubem yok ancak lensleri incelerseniz farki görebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın