Erkan yeter 1 Oluşturuldu: Ağustos 15, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 15, 2017 Sosyal hesaplara falan çektiğim resimleri atamiyorum bu sekilde hata alıyorum sebebi nedir acaba SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 15, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2017 gönderildi sosyal hesap derken? facebook falan mı? yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz? fotoğrafı nereden telefonunuza yükleme yaptınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan yeter 1 Ağustos 15, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 15, 2017 gönderildi Dün hafiza kartini telefona taktım kart bozuldu fotoğrafları yedeklemistim ama onları hicbiryere atamiyorum suan onlar bile silinmis gitti hepsiSM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın