Bülent KÖMÜRKARA 1 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 17, 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Siteye yeni üye oldum. Hemen bir konu oluşturup soru sorduğum için kusuruma bakmazsınız umarım. Nikon d7200 makinemin sensöründe çizik var. Net'te araştırmama rağmen bir çözüm bulamadım. Belki sizlerin bir bilgisi vardır. Sensörü kaç liraya değiştiriyorlar? yada Türkiye'de değiştiren bir servis var mı? Bu fotoğraftan çiziği net bir şekilde görebilirsiniz. https://www.flickr.com/photos/komurkara/35547180223 Ağustos 17, 2017 - Bülent KÖMÜRKARA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 17, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2017 gönderildi Merhaba hoşgeldiniz ; Bahsettğiniz cizik olayını siz aynayı kaldırıp berdeyi açıp gözünüzle gördünüz mü ? bu aynada veya prizmada veya sensör üzerinde bir kir olabilir mi ? kesin kontolleri sağladınız mı ? Eğer öyle ise garantiniz var ise garanti yolunu ve garanti bozulmaması için servis yolunu kullanın. Aksi durumda istanbul - sirkeci taraflarında olan esnaflarla bu işi yapabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent KÖMÜRKARA 1 Ağustos 17, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 17, 2017 gönderildi Ben çizdim Bu yüzden garantinin işleyeceğini zannetmiyorum. Astarı yüzünden pahalıya gelir mi , ben o'nu öğrenmek istiyorum aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 18, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 18, 2017 gönderildi On 17.08.2017 at 17:48, Bülent KÖMÜRKARA yazdı: Ben çizdim Bu yüzden garantinin işleyeceğini zannetmiyorum. Astarı yüzünden pahalıya gelir mi , ben o'nu öğrenmek istiyorum aslında. Anladım şimdi geçmiş olsun öncelikle Sizinde yapmış olmanız garanti kapsamına girip girmemesi değildir 2. bir durum bunun para karşılıgından yapılması server tarafından garantinin devam etmesi demektir başka bir probleme karşı ancak dışarda yaptırdığınız durumda garanti dışına çıkacaktır ürün tamamen bunuda göz önünde bulundurun lütfen. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent KÖMÜRKARA 1 Ağustos 19, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 19, 2017 gönderildi Cevap için teşekkür ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent KÖMÜRKARA 1 Ağustos 22, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 22, 2017 gönderildi Bu sitede teknik servis veren birisi varmı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sdc 0 Kasım 10, 2018 gönderildi Paylaş Kasım 10, 2018 gönderildi Focus screen ı çizmişsin gibi duruyor.. Bir sene önce Nikon servisinde d7200 ün focus screenı 100 lira civarında değiştirmişlerdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent KÖMÜRKARA 1 Temmuz 30, 2019 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 30, 2019 gönderildi On 10.11.2018 at 23:01, sdc yazdı: Focus screen ı çizmişsin gibi duruyor.. Bir sene önce Nikon servisinde d7200 ün focus screenı 100 lira civarında değiştirmişlerdi.. Sensörün üstündeki camı çizdim. Geçenlerde arayıp sormuştum. 1600 lira istediler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın