Okan 0 Oluşturuldu: Ağustos 19, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 19, 2017 Merhaba arkadşlr nikontürk ailesine slmlar başlangçta kullanmamı önerdiğiniz bi makina varmı yardmcı olursanz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 19, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 19, 2017 gönderildi amacınıza ve bütçenize uygun olandan başlayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan 0 Ağustos 20, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 20, 2017 gönderildi Teşekür ederim✌ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 20, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 20, 2017 gönderildi 11 dakika önce, Okan yazdı: Teşekür ederim✌ Yani ne yapacağınızı (video ağırlıklı veya fotoğraf, gezi, genel, hobi, iş, mimari vs) bilmeden, bütçenizi de bilemeden ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. Fotoğraf çekimi hakkında bilginizi de bilmiyorum (kompozisyon, diyafram, enstantane, iso). Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan 0 Ağustos 21, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 21, 2017 gönderildi Hobi olarak başlayıp kendimi geliştirerek ilerlemek. bunun için siz gibi değerli arkaşlara danşmam gerektiğini dşnüyorum sağolun fotoğraf makinasi önerirsenz iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Ağustos 21, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 21, 2017 gönderildi Bütçeniz nedir. Neehot un dediği gibi bütçeyi bilmeden yardımcı olmak gelişi güzel olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 21, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 21, 2017 gönderildi 4 saat önce, cafer aydın yazdı: Bütçeniz nedir. Neehot un dediği gibi bütçeyi bilmeden yardımcı olmak gelişi güzel olur. yani yeni araba alacağım ne alayım demek gibi birşey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan 0 Ağustos 22, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 22, 2017 gönderildi Öncelikle saygılarımı sunarım 1500 tl 2000 arsı baslangc hangi makina uygun olur doğa ve hayvan kategorisinde çekim yapmayı dşünüorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın