Tarık ışık 3 Oluşturuldu: Ağustos 22, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 22, 2017 Ne ölçüde photoshop bilgisi bizi kurtarır? Kursuna gitmeden photoshopu nereye kadar ogrenebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Ağustos 22, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2017 gönderildi 33 dakika önce, Tarık ışık yazdı: Ne ölçüde photoshop bilgisi bizi kurtarır? Kursuna gitmeden photoshopu nereye kadar ogrenebiliriz eğerki başka program, çizim programı gibi, bilmiyorsanız kendi başınıza öğrenmeniz daha zor ama yapmak istediğiniz şeyleri youtubeda izleyerek gerçekleştirebiliyorsunuz. çok pratik bir yöntem değil yalnız. fotoğrafta ne yapmak istiyorsunuz bunu belirleyip o yönde izleye uygulaya kendinizi geliştirebilirsiniz. ingilizceniz de varsa zaten daha rahat olur ama daha önce program kullanmış olmanız menüyü benimsemek konusunda çok rahatlatır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Ağustos 22, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2017 gönderildi Yukarıda yazılanlara ek olarak, raw olarak çekilmiş fotoğraflarda daha fazla çalışma imkanın oluyor. Jpeg olarak kaydedilmiş fotoğraflarda kayıp çok olduğundan ham hali gibi her şeye müdahale edemiyorsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Ağustos 22, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2017 gönderildi Ben hiçbir kursa gitmedim. Biraz kitaplardan, biraz internetten edindiğim bilgilerle, ihtiyaç duyduğum her şeyi yapabiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın