Tarık ışık 3 Oluşturuldu: Ağustos 24, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 24, 2017 Cs6 yukledim türkçe olani ancak raw formatinda hiç bir resmi açmıyorum. Camera raw 9.1.1 sorunsuz yukleniyor ancak cs6 da görünmüyor.. Yardım edebilirmisiniz arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 25, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 25, 2017 gönderildi Bu problem aslında forumda mevcut. CS6 ya camera raw yüklemek biraz sıkıntılı tam yüklenmiyor ve açılırken sorunlar çıkarabiliyor. Benim çözümüm CS6 yerine CC programına geçmeniz herhangi ek camera raw yüklemeden (kendisinde güncel mevcut) rahatlıkla raw (nef biçiminde) dosyalarını açıp düzenleyebilirsiniz. Eğer CS6 da ısrar ederseniz Adobenin kendi biçimi olan DNG ye dönüştürmeniz diğer çözüm yolu olacaktır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık ışık 3 Ağustos 25, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 25, 2017 gönderildi @Zülkif Altın çok aydinlatici oldu teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık ışık 3 Ağustos 26, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 26, 2017 gönderildi Adobe cc yukledim bu seferde setup kurulmuyor bilgisayara.. Bu ne şans be.. Ne raw mıș ömrümü yedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 26, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 26, 2017 gönderildi Yüklediyseniz raw ı açması gerek başka ne yüklemeye çalışıyorsunuz ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık ışık 3 Ağustos 26, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 26, 2017 gönderildi @Zülkif Altın sonunda oldu bilgisayar kaynakli çözdük.. Şimdi sira raw da fotolar nasıl açılıyor onu öğrenmeye geldi.. Youtube hariç bu işi ogrenebilecek kaynak ne oneririsiniz acaba zülkif bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Ağustos 26, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 26, 2017 gönderildi Açma konusunda video dersen gerek yok. Normal sağ tıklayıp => birlikte aç => Photoshop CC dersen otomatik camera raw ile açılır. Kullanmak için dersen youtube yeterli olur aslında sadece bol bol egzersiz yapıp korkmadan ayarlar ile oynaman gerek. Ben kurcalayarak öğrendim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ağustos 27, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 27, 2017 gönderildi 15 saat önce, Tarık ışık yazdı: Adobe cc yukledim bu seferde setup kurulmuyor bilgisayara.. Bu ne şans be.. Ne raw mıș ömrümü yedi Tarık bey senelerdir cs 4 5 6 kullandım, bir sorun ile dahi karşılaşmadım Sorununuz çözüldümü? Çözülmedi ise Cs6 full upload edeyim TR Birde hiç yoktan bilgisayarınızı Windows Defender ile bir kere tarayıp, program yükleme aşamasına geçiniz ( Tam tarama yapın ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık ışık 3 Ağustos 27, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 27, 2017 gönderildi @Zülkif Altın 3 saat önce, Yasin Korkmaz yazdı: Tarık bey senelerdir cs 4 5 6 kullandım, bir sorun ile dahi karşılaşmadım Sorununuz çözüldümü? Çözülmedi ise Cs6 full upload edeyim TR Birde hiç yoktan bilgisayarınızı Windows Defender ile bir kere tarayıp, program yükleme aşamasına geçiniz ( Tam tarama yapın ) TEŞEKKÜRLER SORUN HALLEDILDI 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sammih06 0 Mayıs 29, 2019 gönderildi Paylaş Mayıs 29, 2019 gönderildi merhaba. aynı sorunu yaşıyorum. cs6 için camera raw 11.3 yüklüyorum ancak cs6 içinde sürüm güncellenmemiş görünüyor ve fotoğraflar açılmıyor. sorunu nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülkif Altın 25 Mayıs 30, 2019 gönderildi Paylaş Mayıs 30, 2019 gönderildi On 25.08.2017 at 08:43, Zülkif Altın yazdı: Bu problem aslında forumda mevcut. CS6 ya camera raw yüklemek biraz sıkıntılı tam yüklenmiyor ve açılırken sorunlar çıkarabiliyor. Benim çözümüm CS6 yerine CC programına geçmeniz herhangi ek camera raw yüklemeden (kendisinde güncel mevcut) rahatlıkla raw (nef biçiminde) dosyalarını açıp düzenleyebilirsiniz. Eğer CS6 da ısrar ederseniz Adobenin kendi biçimi olan DNG ye dönüştürmeniz diğer çözüm yolu olacaktır. @sammih06 çözüm yazılı aslında. Eğer üst tarafı okursanız arkadaşımız CC sürümüne geçerek çözüm üretmiş. Eğer CC sürümüne geçemiyorsanız NEF biçiminden DNG ye dönüştürerek açabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın