l_uysal 0 Oluşturuldu: Ağustos 29, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 29, 2017 Merhaba, Nikon d750 de canlı izleme ekranında diyafram ayarı yaparken makineden tırk tırk şeklinde sesler geliyor, normal midir ? Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ağustos 29, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2017 gönderildi @Levent Uysal Başka lens denermisiniz?, acaba lensteki diyafram halkasımı hasar görmüş onu göz ardı edelim Ve sadece led erkanda çekim yapıncamı oluyor bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
l_uysal 0 Ağustos 29, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 29, 2017 gönderildi @Yasin Korkmaz d610 kullanıyordum, geçen hafta d750 ile (sıfır) takas yaptım. d610 da kullandığım lens ile aynı. (bu arada tek lensim var ) ses lensten gelmiyor. canlı görüntü (led ekran) açıkken diyaframı değiştirince bu ses geliyor, canlı görüntü kapalı iken, led ekran kapalı veya info bilgileri açıkken ses gelmiyor. d610 da canlı görüntüde pozlandırma değiştiği zaman görüntü değişmediği için odaklama harici ekranı kullanmıyordum, dolayısıyla aynı durum onda varmıydı bilmiyorum. d750 veya başka makine kullanan arkadaşlar da test edip bilgi verirse sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Ağustos 29, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2017 gönderildi Evet benim makinadan da geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ağustos 29, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2017 gönderildi Şimdi, selim kocer yazdı: Evet benim makinadan da geliyor. Kusura bakmayın, bir bilgim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın