Ömer Yüksel 0 Oluşturuldu: Ağustos 30, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 30, 2017 Herkese merhaba. Bir arkadaşımdan Nikon D5000 makineyi uzun süre kullanmak için aldım. Ancak arkadaşım makineyi o kadar kurcalamış ki renden nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. Daha önce başka bir makineyi uzun zaman önce kullandım. Ancak bu illaki farklıdır. Ben de karıştırıp daha beter yapmak istemiyorum. İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Bu tür makineleri hard format atacak bir yer var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Ağustos 30, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 30, 2017 gönderildi @Ömer Yüksel Menüyü açın özel ayarlar var ( Kalem işareti ) özel ayarları sıfırla diyin ve çekim menüsünü sıfırla da var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ağustos 31, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 31, 2017 gönderildi Makinalara hard format atamaz kullanıcılar ancak yetkili servis makinaya yazılımı tekrar yükleme yaptığında böyle bir durum olabilir. Bunada gerek kalmaz kullanıcı ayalarını sıfırlamanız yeterli olacaktır zaten size. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın