Hakan Başar 0 Oluşturuldu: Ağustos 31, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 31, 2017 Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T&K 3 Eylül 3, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 3, 2017 gönderildi d40tan d610a geçiş yapan birisi olarak; nikon kit lensleri yabana atılacak cinsten değil(özellikle 18-55). Eğer fotoğraf konusunda acemilik varsa kit lensle başlanması bence akıllıca olur. ikinci olarak da hep söylenirdi 50mm f1.8d çok iyi diye, aldıktan sonra ben de farkettim ki gerçekten çok keskin fotoğraflar çekiyor. Diğer lensleri kullanmadığım için bir fikir beyan etmem doğru olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Başar 0 Eylül 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 4, 2017 gönderildi 11 saat önce, T&K yazdı: d40tan d610a geçiş yapan birisi olarak; nikon kit lensleri yabana atılacak cinsten değil(özellikle 18-55). Eğer fotoğraf konusunda acemilik varsa kit lensle başlanması bence akıllıca olur. ikinci olarak da hep söylenirdi 50mm f1.8d çok iyi diye, aldıktan sonra ben de farkettim ki gerçekten çok keskin fotoğraflar çekiyor. Diğer lensleri kullanmadığım için bir fikir beyan etmem doğru olmaz. Paylaşımınız için teşekkürler. 50mm 1.8 d ile ilgili görüşünüze sonuna kadar katılıyorum. Birde 35mm 1.8g ile ilgili olumlu paylaşımlar oluyor, bu lensi kullanan oldumu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neehot 102 Eylül 4, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 4, 2017 gönderildi fiyat performans lensi dediğimiz zaman 18-55mm kit lens burada zirvede yer alır. veya 50mm 1.8 e serie lens de mecbur 2. el alacağınız için zirveye oturur veya otomatik netleme olmadığı için 2. sıraya yerleşebilir. çok geniş kapsamlı bir soru veya istek olmuş. 35mm 1.8g de süper bir lenstir ama fiyatını bilmiyorum. fiyat performans lensi diyebiliriz de. 50mm 1.8g için olsun 1.8d için de olsun f/p lensi diyebiliriz çünkü ikisinin de farklı avantajları var ama f/p ilişkisi olarak 1.8d öndedir. ben hertürlü lensi f/p olarak üst sıralara oturturum. soru bana amaçsız geldi. eğer ki istediğiniz mm aralığında bir lens var ise o konuda f/p değerlendirmesi yapabiliriz veya prime lenslerden düşündüğünüz bir açı varsa yorum yapabiliriz. mesela sigma 120-300mm sports lens de bir f/p lensdir çünkü muadili yok, fiyatı 17bintl. sen bize yapmak istediğin çekimi söyle biz yorum yapalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Başar 0 Eylül 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 4, 2017 gönderildi teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın