Hilal Ayca Seyhan 0 Oluşturuldu: Aralık 14, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 14, 2011 Çok fazla şehir Çocuğu olmadığım iÇin genelde dağ,bayır,toz,duman,Çamur,kar,kum vs. gibi yerler bana daha Çok cazip geliyor.En Çok tercih ettiğim yerlerden biri de Bolkar Dağları / Karagöl. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilal Ayca Seyhan 0 Aralık 14, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 14, 2011 gönderildi Yer olarak Adana merkeze çok uzak değil ama aralık ayından sonra 4x4 araçların dışında araç gidemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 15, 2011 gönderildi Paylaş Aralık 15, 2011 gönderildi Çok büyük ve güzel yerlere benziyorlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilal Ayca Seyhan 0 Aralık 15, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 15, 2011 gönderildi Aslında herkes tarafından bilinen bir yer.1 kurbağa türü var adını bilmiyorum ama o da sadece Karağöl de yaşıyor. O yüzden inceleme ve gezmek için y.dışından gelen çok insan var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 15, 2011 gönderildi Paylaş Aralık 15, 2011 gönderildi Hmmm gidip görmek lazımmıssss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim arslantürk 0 Mayıs 9, 2012 gönderildi Paylaş Mayıs 9, 2012 gönderildi bende bir adanalı olarak burayı hiç bilmiyorum.. çok merak ettim gerçekten güzel yermiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlmiOfficial 9 Haziran 16, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 16, 2013 gönderildi Sanırım Karaisalı mevkii. Bu Adana'mın soğuk yüzü, birde sıcak tarafı varkii! Sormayın gitsin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Haziran 16, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Haziran 16, 2013 gönderildi Bende üniversiteyi Adana' da okumama rağmen bende gitmedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Haziran 17, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 17, 2013 gönderildi bende kozanda çalışmama rağmen gitmedim. Gerçi bende imkan olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın