Levent savaseri 9 Oluşturuldu: Eylül 11, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 11, 2017 Arkadaşlar merhaba..kısa bir süre önce aranıza katılmıştım ve halen arastırma ve öğrenme aşamasındayım.Sizlerin tecrübe ve bilgilerine dayanaraktan bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.Ben daha önce cep telefonum ile frame lapse programı ile o şartlara göre güzel time lapse sonucları alabiliyordum.Şimdi d5300 makinem ile bir çekim yapmak istiyorum ama bu resimleri birleştirmek için sadece quick time pro uygulamasını mı kullanabilirim.Kutudan cd ile gelen Vıev NX2 programı ile de yapabilirmiyim yapabilirsem nereden yapabilirim ben bulamadım yardımcı olurmusunuz . tesekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Eylül 12, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 12, 2017 gönderildi NX2 programını hiç kullanmadım, fakat Movie Maker, AVC, EVM öneririm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent savaseri 9 Eylül 12, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 12, 2017 gönderildi 3 saat önce, Yasin Korkmaz yazdı: NX2 programını hiç kullanmadım, fakat Movie Maker, AVC, EVM öneririm teşekkur ederim geri dönüşünüz için..nx2 programındada movie maker vardı ama time lapse için beceremedim...bende dediğiniz programlardan birini kullanayım o zaman. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın