İçeriğe git

D5300 ile time lapse işleme hakkında yardım

Levent savaseri

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba..kısa bir süre önce aranıza katılmıştım ve halen arastırma ve öğrenme aşamasındayım.Sizlerin tecrübe ve bilgilerine dayanaraktan bir konu hakkında yardımınızı rica ediyorum.Ben daha önce cep telefonum ile frame lapse programı ile o şartlara göre güzel time lapse sonucları alabiliyordum.Şimdi d5300 makinem ile bir çekim yapmak istiyorum ama bu resimleri birleştirmek için sadece quick time pro uygulamasını mı kullanabilirim.Kutudan cd ile gelen Vıev NX2 programı ile de yapabilirmiyim yapabilirsem nereden yapabilirim ben bulamadım yardımcı olurmusunuz .

tesekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 saat önce, Yasin Korkmaz yazdı:

NX2 programını hiç kullanmadım, fakat Movie MakerAVC, EVM öneririm

teşekkur ederim geri dönüşünüz için..nx2 programındada movie maker vardı ama time lapse için beceremedim...bende dediğiniz programlardan birini kullanayım o zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.