İçeriğe git

Recommended Posts

Arkadaşlar selam, hafıaz kartımı kameradan çıkarıp kart okuyucu ile takıyorum bilgisayar kartı okumuyor sadece kart okuyucuyu ''Çıkarılabilir Disk (F)'' olarak okuyor ona tıkladığım zaman lütfen bir disk yerleştirin diyor yardım edebilirmisiniz. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kullandğın kart okucuyun bozuk. Kartını makina tekrar okuyorsa kartında bir problem yoktur kartı bilgisayar başka bir yolla bağlantı kurdurmayı dene.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

27 dakika önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı:

Kullandğın kart okucuyun bozuk. Kartını makina tekrar okuyorsa kartında bir problem yoktur kartı bilgisayar başka bir yolla bağlantı kurdurmayı dene.

Bilgisayarımın kendi kart yeri var ona da takıyorum çalışmıyor :/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamam işte başka bir harici bir kart okuyucu ile deneyin bunu. Makinanızın kendi kart okuyucusunda driver ile ilgili bir problem olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilgisayar yönetiminden disk yönetimine girin kartın dosya sistemi fat32 mi ntfs mi kontrol edin. ikiside görünmüyorsa kart bozulmuş olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.