Caner Özgül 0 Oluşturuldu: Eylül 12, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 12, 2017 Arkadaşlar selam, hafıaz kartımı kameradan çıkarıp kart okuyucu ile takıyorum bilgisayar kartı okumuyor sadece kart okuyucuyu ''Çıkarılabilir Disk (F)'' olarak okuyor ona tıkladığım zaman lütfen bir disk yerleştirin diyor yardım edebilirmisiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 12, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 12, 2017 gönderildi Kullandğın kart okucuyun bozuk. Kartını makina tekrar okuyorsa kartında bir problem yoktur kartı bilgisayar başka bir yolla bağlantı kurdurmayı dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner Özgül 0 Eylül 12, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 12, 2017 gönderildi 27 dakika önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Kullandğın kart okucuyun bozuk. Kartını makina tekrar okuyorsa kartında bir problem yoktur kartı bilgisayar başka bir yolla bağlantı kurdurmayı dene. Bilgisayarımın kendi kart yeri var ona da takıyorum çalışmıyor :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 13, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 13, 2017 gönderildi Tamam işte başka bir harici bir kart okuyucu ile deneyin bunu. Makinanızın kendi kart okuyucusunda driver ile ilgili bir problem olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner Özgül 0 Eylül 13, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 13, 2017 gönderildi Tamam sorun çözüldü usb ile bağladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Eylül 16, 2017 gönderildi Paylaş Eylül 16, 2017 gönderildi bilgisayar yönetiminden disk yönetimine girin kartın dosya sistemi fat32 mi ntfs mi kontrol edin. ikiside görünmüyorsa kart bozulmuş olabilir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın