İçeriğe git

Recommended Posts

Selamlar,

Forumda tanışma başlığı türü bir başlık bulamadığım için, profilimi düzenledikten sonra ilgimi çeken konuları okumaya başladım ve deneyimli Nikon kullanıcılarına ilk sorumu danışmak istedim.

Çok kısa süre önce A900 alıp kullanmaya başladım. Bluetooth, wifi gibi özellikleri var ama sabit mekanda modeme bağlamasını bilemedim, el kitabında wifi diye bahsedilmekle birlikte, kamerayı sadece bloetooth ile akıllı cihaza bağlayabildim. Daha önce Canon marka kompact bir kamera kullanmıştım, o kamera evdeki modeme bağlanıyordu.

Acaba Nikon makineler akıllı cihazlarla aynı internet modemine bağlanarak değil de sadece bluetooth yöntemii le mi kontrol edilip veya fotoğraf paylaşır , deneyen, bilen var mı acaba ?

Uzun soluklu dostluklara, 

Tamer İçel

- Tameristan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

Knedi soruma kendim cevap yazayım, belki aynı hususa takılan olur,

Nikon vediği cevapta wifi nin sadece akıllı cihaz ile kamera arasıdnaki bağlantı anlamına geldiğini belirtti ve kaeralarımız wifi internet modemine bağlanmaz açıklamasını verdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@Tameristan bey,

Aramıza hoşgeldiniz, en doğru yerdesiniz.

Sorunuza cevap bulmanıza sevindim. Kendi kendinize de olsa :)

Güzel karelerinizi bekliyoruz.

Işığınız bol olsun.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.