İçeriğe git

Fotoğraflarla harika fransız köyleri

Sebahattin Demir

Recommended Posts

• Forum Editörü

Merhaba,

Beni tanıyan dostlarım bilir, doğayı ve seyahat etmeyi seviyorum.

Fırsat buldukça yurtiçi veya yurtiçi seyahatler yapıyorum. 

Seyahatlerimde gezdiğim yerleri fotoğraflamayı ve bunları yazıya dökmeyi seviyorum.

Temmuz ayı sonunda gerçekleştirdiğim Fransa turunda çektiğim fotoğrafları ve gezi günlüklerimi aşağıdaki linklerde sizlerle paylaşmak istedim.

Yazı 1: Ribeauville
Ribeauville.jpg

Yazı 2: Riquewihr

Riquewihr.jpg

Yazı 3: Kaysersberg

Kaysersberg.jpg

Yazı 4: Eguisheim

Eguisheim.jpg

Yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü
2 saat önce, yihhuu yazdı:

harikalar

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü
13 saat önce, T&K yazdı:

hepsi çok güzeller.

gezmeyi seven biri olarak kıskandım sizi :)

tebrikler..

Teşekkür ederim @T&K

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Selahattin Bey Merhaba;

Elinize, gözünüze sağlık. Fotoğraflar çok güzel olmuş. Ben de gezmeyi çok seviyorum. Ancak Avrupa tarafına yolum düşmedi bir türlü. Aslında Avrupa mimarisi beni çok etkiliyor. Gotik yapısıyla katedraller ve büyük binalar, ayrıca dağlarda bulunan küçük şehirler ve bu şehirlerde bulunan küçük ve şirin yapılar, yeşiliyle birlikte çok cezbedici. Sayenizde oralarda bulunan güzellikleri izlemiş olduk. Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü
12 dakika önce, hüseyin özdemir yazdı:

Selahattin Bey Merhaba;

Elinize, gözünüze sağlık. Fotoğraflar çok güzel olmuş. Ben de gezmeyi çok seviyorum. Ancak Avrupa tarafına yolum düşmedi bir türlü. Aslında Avrupa mimarisi beni çok etkiliyor. Gotik yapısıyla katedraller ve büyük binalar, ayrıca dağlarda bulunan küçük şehirler ve bu şehirlerde bulunan küçük ve şirin yapılar, yeşiliyle birlikte çok cezbedici. Sayenizde oralarda bulunan güzellikleri izlemiş olduk. Teşekkürler. 

@hüseyin özdemir bey,

Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.

Ben de az önce sizin bir yanıtınıza bu geziyle ilgili bir fotoğrafla yanıt vermiştim. Üstüne geldi.

Selamlar, saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.