saban_197 Oluşturuldu: Eylül 30, 2017 Oluşturuldu: Eylül 30, 2017 D7200 flash açılıyor ama çalışmıyor, otomatik modda iken fotoğraf çekmiyor, flash açılınca, kapalı iken sorun yok, tepe flashi takınca da görmüyor bu makinenin sorunu hakkında bilgisi olan varmı? Veya tamirat tutarı ne olabilir Alıntı
saban_197 Eylül 30, 2017 gönderildi Yazar Eylül 30, 2017 gönderildi Manuel modda iken bile flash açık iken çekim yapmıyor, Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Eylül 30, 2017 gönderildi Eylül 30, 2017 gönderildi 2 ayrı konudan bahsettiniz ancak size önerim öncelikle makinanın kullanıcı menüsünü sıfrlayın veya flash ayalarını kontrol edin dahili flash ayarları değiştirilmiş olabilir kapatılıp sadece tetikleme görevi verilmiş olabilir. Otomatik modda flash'ı elinizle siz açın ve çekmeyi deneyin tabi bu arada makina focus yapmış ve çekmeme sorununu focus engellemediğine emin olun. Tepe flash ile pek ilgisi yok onun tepe flashı ile ilgili sorununuz üst flash kızağına taktığınız bölümdeki raylar gevşemiş olabilir ve taktığınız flash oturmuyor olabilir kontakları yerine. Alıntı
saban_197 Ekim 3, 2017 gönderildi Yazar Ekim 3, 2017 gönderildi Bütün kullanıcı ayarlarını sıfırladım, otomatik netlemeyi kapattım, her türlü ayarları denedim, flash açıldığı vakit hiçbir şekilde çekim yapmıyor. Servise gönderme kararı aldım ve şu an kargo da gidiyor, flash kartında veya üst okuyucusunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Ekim 3, 2017 gönderildi Ekim 3, 2017 gönderildi @saban_197 Doğru bir karar verdiniz garantisi varsa fazla bir müdehale yapmadan göndermeniz Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın