Denta 0 Oluşturuldu: Eylül 30, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 30, 2017 Alacağım makina icin anlamadigimdan ekspertiz yaptıracağım. Hayyamda bu isi yapan güvenilir dukkan onerir mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Eylül 30, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Eylül 30, 2017 gönderildi Nikon Servis Özcan Vurun Cep: 0536 431 7871 Güvenebilirsiniz. Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Ekim 1, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 1, 2017 gönderildi Teşekkürler hayyamda mi yeri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Ekim 1, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 1, 2017 gönderildi Hic yaptirmadim ne tur bilgiler alabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 1, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 1, 2017 gönderildi 10 saat önce, Denta yazdı: Teşekkürler hayyamda mi yeri Evet Hayyam'da, girişte sağdaki basamaklardan inince tam karşınızda. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Ekim 1, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 1, 2017 gönderildi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Ekim 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 2, 2017 gönderildi İletişim kurdum ama yapamayacagini söyledi baska biri var mıdır bildiğiniz ilk makinam olacagi icin bu konuda tecrubem yok yardim almak istiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 2, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 2, 2017 gönderildi Bir saat önce, Denta yazdı: İletişim kurdum ama yapamayacagini söyledi baska biri var mıdır bildiğiniz ilk makinam olacagi icin bu konuda tecrubem yok yardim almak istiyorum. Benim Hayyam'da güvenebileceğim, önceden çalışmış olduğum başka bir kişi yok ne yazık ki. Belki başka arkadaşlarımız yardımcı olurlar. Selamlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 2, 2017 gönderildi Paylaş Ekim 2, 2017 gönderildi On 30.09.2017 at 20:43, Denta yazdı: Alacağım makina icin anlamadigimdan ekspertiz yaptıracağım. Hayyamda bu isi yapan güvenilir dukkan onerir mısınız? Aslında bu işi yapacak çok fazla kişi bulamazsınız yine belki ticari düşünce ile bakıp size birşeyler söylerler makina hakkında ama az kişi yapar. en iyisi kendiniz bakmanızdır belirli kuralları belirli bakacağınız yerleri olacaktır. Focus tuşlar hassaslık shıutter sensör ayna flash uzun pozlama ile sensör ölü ve hassaslıgı kirliliği ölü pixel gibi birçok şeyi anlarsın kısa zamanda . zaten gerisi içinde birşey kalmadı o kadar büyütecek. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Denta 0 Ekim 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 2, 2017 gönderildi Arkadaşıma aldiracagim icin biraz uzaktan kontrol zor olacak , yoksa araştırıp yapabilirdim sanirim . Arkadasim ugrasmasin diye bu yolu sordum onun hic alakasi yok bu isle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın