blaxoul 0 Oluşturuldu: Ekim 2, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 2, 2017 Merhaba, Nikon d7100 kameram ile video çekimi yaparken 2,5 3 dakika kadar sonra kamera hiçbir uyarı vermeden kapanıyor ve tekrar açılmıyor. Bataryayı şarj ettiğimde açılıyor ve tekrar denediğimde yine aynı sorun oluyor. Video çekimi sırasında baktım pil göstergesi full iken kapanıyor ve tekrar açılmıyor, bataryada falan mı bir sorun vardır acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 3, 2017 gönderildi Paylaş Ekim 3, 2017 gönderildi @blaxoul Bunu anlamanın yöntemi sorun teknik veya yazılımsal makina hatasımı diye kontrol ederek anlamak gerek öncelikle başka bir batarya ile test edin bakalım kullandığınız bataryanın hücreleri ölmüş kapanma sorunu ondan yapabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blaxoul 0 Ekim 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 3, 2017 gönderildi Muhtemelen bataryayla ilgili bir sorun, haftasonu hayyam a gidip bir baktırayım diyorum, tanıdık bildik birisi varsa orada bana telefon numarası yada yerin ismini yazabilirseniz çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blaxoul 0 Ekim 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 4, 2017 gönderildi Bir sorum daha olacak, ben kamerayı daha çok youtube kanalım için 10-15 dakika arası videolar çekmek için kullanacağım. Bunun için bataryasız direkt şarj cihazına takılı halde kullanabileceğim bir yöntem var mı? Bunun için almam gereken bir parça varsa nedir acaba? Pil almak gerekirse duracell tercih edeceğim sanırım en iyisi oymuş, herhangi bir değerine dikkat etmeli miyim? Bir de softbox ışıklandırma ihtiyacım var, günışığı almak isterim, önerebileceğiniz marka model varsa iletebilir misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın