T&K 3 Oluşturuldu: Ekim 8, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 8, 2017 Merhaba arkadaşlar. Ankaradaki fotoğrafçılık derneklerini araştırırken Fotoğraf Sanatı Kurumu 'nun düzenleyeceği bir ilana denk geldim. Ankarada bulunduğum için fotoğraf konusunda biraz sıkıntılar var ,malum doğal güzellik sayısı az, fotoğrafını çektiğiniz insanlar sizi polis vs... sanabiliyor Böyle bir durumda iken geziye katılmak bana cazip geldi. Aramızda bu geziye katılmayı düşünen, katılacak/katılan var mı? Bu arada belirteyim: geziyi düzenleyen kişi veya kurumlarla bir alakam yoktur, ayrıca üye de değilim, gezi ücreti ne kadar bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikonline 0 Ekim 18, 2017 gönderildi Paylaş Ekim 18, 2017 gönderildi Yeni üye oldum.Ankara’da başka geziler de düzenleniyor.Yakın yerlere gitmek iyi olur fakat düzenleyen kişinin fotoğrafçı ve yönlendirmesi daha uygun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın