Sseezzeerr55 0 Oluşturuldu: Ekim 27, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 27, 2017 Merhaba burada yeniyim. Geçen gün D5200 makinemi bilgisayara bağlamayı denedim sonrasında makinem canlı ekrana geçerken "geçerli ayarlarda veya geçerli koşullarda canlı görüntü başlatılamıyor" hatasını veriyor. Bunun yanında fotoğraf izlemeyi de kullanamıyorum fotoğraflarım makinede görünmüyor. Bu hatanın sebebini ve çözüm yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 30, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi @Sseezzeerr55 bey, Anladığımız kadarıyla Enstantane 1/1.6sn, Diyafram f/3.5 ve ISO 3200 ayarlı durumda. Makineniz hangi çekim modunda ( P / A / S / M ) modundayken bu hatayı alıyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sseezzeerr55 0 Ekim 30, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi Bütün modlarda aynı hatayı veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 30, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi Makineniz PC'ye takılıyken çok ısınmış olabilir mi? Bilgisayar ile bağlantısını kesip, soğumasını bekleyip bir kez daha dener misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 31, 2017 gönderildi Paylaş Ekim 31, 2017 gönderildi Makinanıza herhangi bir modül veya aksesuar takılımı ? USB girişleri veya diğer girişler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 1, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 1, 2017 gönderildi @Sseezzeerr55 bey, ben D5100 kullanıcısıyım Eğer fotoğraf makinesini bilgisayara USB ile bağlarsanız, dosya alış verişi yaparsınız Canlı görüntü yapmanıza izin vermez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sseezzeerr55 0 Kasım 1, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 1, 2017 gönderildi @Yasin Korkmaz bey İşte sorunum da burada. Makinemi bağlayıp çıkardım şimdi hiçbir şeye bağlı değil ama bu hatayı veriyor. Bu konuda ne yapmalıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 1, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 1, 2017 gönderildi @Sseezzeerr55 hocam hiç başıma gelmedi Eğer sorun yazılımsal ise, fotoğraf makinesini fabrika ayarlarına dönderin derim Fotoğrafları yedekleyip fotoğraf makinesi ve SD CARD takılı iken ikisinide resetle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sseezzeerr55 0 Kasım 1, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 1, 2017 gönderildi @Yasin Korkmaz Evet sorun tamamen yazılımsal gibi. Üstündeki iki yeşil tuşa basarak fab ayarlarına dönderdim ama olmadı. Sanırım hard format gibi bir şey gerek. Onu da aradım ama hiçbir yerde nasıl yapıldığını bulamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 2, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 2, 2017 gönderildi Bildiğim kadarı ile hard format yokturK Çünkü bu fotoğraf makinesi, bir pc gibi HDD'si yok Fotoğraf makinelerinde; Makineyi resetlersin Kartı formatlarsın Yazılımı update edersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın