İçeriğe git

Geçerli koşullarda canlı görüntü başlatılamıyor

Sseezzeerr55

Recommended Posts

Merhaba burada yeniyim. Geçen gün D5200 makinemi bilgisayara bağlamayı denedim sonrasında makinem canlı ekrana geçerken "geçerli ayarlarda veya geçerli koşullarda canlı görüntü başlatılamıyor" hatasını veriyor. Bunun yanında fotoğraf izlemeyi de kullanamıyorum fotoğraflarım makinede görünmüyor. Bu hatanın sebebini ve çözüm yolunu bilen var mı? Şimdiden teşekkürler ?

IMG_20171027_212401.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@Sseezzeerr55 bey,

Anladığımız kadarıyla Enstantane 1/1.6sn, Diyafram f/3.5 ve ISO 3200 ayarlı durumda.

Makineniz hangi çekim modunda ( P / A / S / M ) modundayken bu hatayı alıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

Makineniz PC'ye takılıyken çok ısınmış olabilir mi?

Bilgisayar ile bağlantısını kesip, soğumasını bekleyip bir kez daha dener misiniz? 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Makinanıza herhangi bir modül veya aksesuar takılımı ? USB girişleri veya diğer girişler ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Sseezzeerr55 bey, ben D5100 kullanıcısıyım

Eğer fotoğraf makinesini bilgisayara USB ile bağlarsanız, dosya alış verişi yaparsınız

Canlı görüntü yapmanıza izin vermez

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Sseezzeerr55 hocam hiç başıma gelmedi

Eğer sorun yazılımsal ise, fotoğraf makinesini fabrika ayarlarına dönderin derim

Fotoğrafları yedekleyip fotoğraf makinesi ve SD CARD takılı iken ikisinide resetle

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Yasin Korkmaz Evet sorun tamamen yazılımsal gibi. Üstündeki iki yeşil tuşa basarak fab ayarlarına dönderdim ama olmadı. Sanırım hard format gibi bir şey gerek. Onu da aradım ama hiçbir yerde nasıl yapıldığını bulamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bildiğim kadarı ile hard format yokturK

Çünkü bu fotoğraf makinesi, bir pc gibi HDD'si yok

Fotoğraf makinelerinde;

Makineyi resetlersin

Kartı formatlarsın

Yazılımı update edersin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.