Umutozten 0 Oluşturuldu: Ekim 29, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 29, 2017 Merhabalar, Yaklaşık 1 aydır nikon d7200 ve 18-55 lens kullanıyorum. Daha önce fotoğrafçılık deneyimim olmadı. Bir problemin var bilgilerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? Makinem lv(live) modda iken makinenin AF özelliği açık ve hicbir titreşim olmamasına ve konuya yeteri kadar uzaklıkta olmama rağmen hicbir şekilde netleme yapmıyor. Bu sorun vizörden çekim yaptığımda hic olmuyor. Hatta ve hatta lv modda iken autofocusa dair hicbir ayarı algılamıyor. Bu sorun bir an için gerçekleşti. Ne bir darbe ne bir ayar değişimi hiçbirşey gerçekleşmedi. Fotoğrafı çektim çantasına koydum, geri aldım ve bu şekilde idi. Bu konuda bir bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa aşırı mutlu olurum. İyi geceler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 30, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi @Umutozten bey, Makinenizin "Özel Ayarlar" menüsündeki a1, a2, a3, a4, a5 ve a6 ayarları nasıl, yazar mısınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umutozten 0 Ekim 30, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi Öncelikle cevap verdiğiniz icin çok tesekkur ederim Sebahattin bey. Live moda herhangi bir a ayarı kullanmama izin vermiyor fakat normal vizor modunda: a1- netle a2- netle a3- AF 3(Normal) a4- deklanşör/AFon a5- netleme noktası aydınlatması: on, manuel netleme modu: on a6- netleme noktası sarmalı: off Vizor modunda hicbir sorun yok. Ekrandan çekim yaparken hicbir şekilde yorum yapmıyor tekrar belirtmek istiyorum. Saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umutozten 0 Ekim 30, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi @Sebahattin Demir Öncelikle cevap verdiğiniz icin çok tesekkur ederim Sebahattin bey. Live moda herhangi bir a ayarı kullanmama izin vermiyor fakat normal vizor modunda: a1- netle a2- netle a3- AF 3(Normal) a4- deklanşör/AFon a5- netleme noktası aydınlatması: on, manuel netleme modu: on a6- netleme noktası sarmalı: off Vizor modunda hicbir sorun yok. Ekrandan çekim yaparken hicbir şekilde yorum yapmıyor tekrar belirtmek istiyorum. Saygılarımla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 30, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi Bir soru daha;AF Modu neye ayarlı AF-C / AF-S ?SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umutozten 0 Ekim 30, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 30, 2017 gönderildi @Sebahattin Demir Af-s modunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın