caglar.71 1 Oluşturuldu: Kasım 18, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 18, 2017 Merhabalar Nikon d7100 için tepe flaşı tavsiyesi istiyorum kafamı ağrıtmayacak kullanımı pratik ve masrafsız çok profesyonel olmasına da gerek yoktur saygılarımla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Kasım 18, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 18, 2017 gönderildi Yongnou’nun ttl özellikli flash’ları işini görür sanırım. Bütçene göre modellerine bakabilirsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin özdemir 78 Kasım 21, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2017 gönderildi Shanny SN910 EX-RF kullanıyorum. Gün boyu 3-4 saat süren çekimlerde çatır çatır kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim. Gövde kalitesi çok başarılı. Nikon kullanan arkadaşlar gövde ve malzeme yapısı en az Nikonlar kadar iyi dediler. Tavsiye ederim. Ancak temiz 2. el bulabilirseniz Nikon SB900-910 serisi flaşlar da çok kaliteli ve başarılı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caglar.71 1 Kasım 27, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 27, 2017 gönderildi Teşekkür ederim hocam ins bulabilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın