Erkan Eroğlu 1 Oluşturuldu: Kasım 23, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 23, 2017 Sevgili arkadaşlarım. fotoğraflarımın üzerine logo koymak istiyorum bir kaç tane tasarladım ama tam oturtamadım kafamda bu siteye geldiğimden beri birsürü şey sordum öğrendim ufak bir isteğim daha var .. Nikontürk sitesinin üstteki amblemi çok hoşuma gitti NİKONTÜRK yazısının oldugu yere isim soy isim yazıp en sona da ufak bir NT kondursak hem forumdaş oldugumuz belli olur fotolarda güzel olmaz mı ? bu konuda yardım edebilecek kişiler var mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 24, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 24, 2017 gönderildi @Erkan Eroğlu bey, örneğin bu resmi; https://www.google.com.tr/search?q=nikontürk+png&safe=active&rlz=1C1NDCM_trTR766TR766&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj-utWLzdbXAhWQC-wKHbP4CgUQ_AUICigB&biw=1366&bih=637#imgrc=Hrv2XpTCzqGzhM: Adobe photoshop yardımı ile çektiğiniz resimlerin herhangi bir köşesine ekleme yapabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Eroğlu 1 Kasım 24, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 24, 2017 gönderildi resmi alabiliyorum zaten de nikonTürk yerine isim soyisim sonuada küçük NT eklemesi yapmak istiyorm oda beni aşiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Kasım 24, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 24, 2017 gönderildi Bakın NT logosunu fotoğrafın üzerine ekleme yaparsanız, şu TEXT ile istediğinizi yazarsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın