İçeriğe git

Sd kart tavsiyesi

Yasin Korkmaz

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar..

Ben u3 ( sınıf 3 class 10 ) bir sd kart alayım diyorum ama benim makinem 4K desteklemiyor

Bu kartta D5100'ün performans veya çözünürlük değişikliği olur mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@Yasin Korkmaz bey,

D5100 için önerilen kart SDXC Class 6 kartlardır.

Bu bile D5100 için olması gerekenin üzerinde bir değerdir.

Aslında, sürekli çekim ve Video kullanmayacaksanız çoğu durumda Class 4 bile yeterli olmaktadır.

Class 10 kart almanız cebinizden fazla para çıkması dışında bir işinize yaramaz. D5100'ün yazma hızı bellidir ve bu hız için Class 6 fazlasıyla yeterlidir. Siz Class 10 kart takarsanız makinenin yazma hızı değişmeyeceğine göre bir avantajınız olmaz. 

Ayrıca, değil Class 10, Class 110 bile kart taksanız (böyle bir kart yok, diyelim ki oldu) makinenizin çözünürlüğü ile ilgi yoktur.

Çözünürlük algılayıcı (sensör) ile ilgili bir şeydir.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Sebahattin Demir bey bilgi için teşekkürler..

Bende çözünürlük konusuna imkansız demiş ama kararsız  kalmıştım

Ben SanDisk Extreme PRO 32 GB class 10 sınıf 3 A1 V30 hafıza kartını düşünmüştüm https://tr.aliexpress.com/item/SanDisk-micro-SD-Card-80MB-s-128GB-64GB-32GB-16GB-Class-10-Memory-Card-SDXC/32815540352.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.tDLNrh

Bilgi için sağolun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hepsi burdada Sandisk Ultra 64 gb 90 liralara düşmüştü . ben onu sipariş ettim :)

http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-sdxc-64gb-80mb-s-class-10-uhs-i-hafiza-karti-sdsdunc-064g-gn6in-p-FTHFZSAN6480SD

ama geri, çıkmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler @Erkan Eroğlu bey ama ben ali express'ten wifi adaptör aldım

Onun için mini sd kart bakıyordum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.