İçeriğe git

Nikon d5600 bluetooth sorunu

yeşildeniz

Recommended Posts

herkese merhaba. makünada ilk başta sağladığım bağlantıyı devre dısı bıraktıktan sonra bir türlü tekrar etkinleştiremiyorum. bu ayarlarda etkinleştirilemez diye hata veriyor çözümünü bir türlü internet aramalarımda bulamadım. yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Telefonunuzun bluetooth ayarlarından makinanızı Unut (Sil) diyerek herşeyi baştan yapmayı deneyin. Eğer makine üzerinden değişim yapamıyorsan Makinan hangi modda bilmiyorum ama Auto değilde başka modlarda dene bluetooth menüyü kullanmayı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

söylediklerinizi denedim ancak malesef. ve bu vb konularda sorun çözmeye yönelik en ufak bi anlatıma denk gelemiyorum internette. arızalandımı diye şüphelenmeye başladım ama bakalım. bi çözüm yolu bulursam burdanda paylaşırım çok gıcık bir durum gerçekten

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hata aldığın ekranı ve makianın hangi ayarlarda olduğunu yazarsan buraya tam olarak ona göre bir yol çizer duruma engel olan şeyi anlarız şuan tamamen varsayım olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ayarlarda oynadığım tuaf gelebilecek bir durum görmüyorum sadece bi defa kapadım bluetooth u sonrada açamadım bidaha. aynı zamanda wifi bağlan diyebileceğim bi secenekde yok acıyorum wifi menüsünü hep ayarlarla alakalı seyler cıkıyo menüde karşıma

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

@yeşildeniz bey,

Sizinkini bilmiyorum ama bazı gövdelerde dosya tipi JPEG olmadıkça Wi-Fi ve Bluetooth açmanıza izin vermez.

Dosya tipi ayarının JPEG olduğundan emin olun.

Bu da olmazsa;

@Kemal Öztürk Turkoy beyin dediği gibi "Bağlantıyı unut" seçin,

Ardından telefonundaki snapbridge uygulamasını silin yeniden yükleyin. 

Tekrar deneyin.

Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Makinanın info bilgi ekranından bir fotoğraf atarmısın garip olan başka bir kısım var büyük ihtimal 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sorun şu an itibarı ile ilginç bi şekilde çözüldü uygulamayı sildim öncesindede yapmıştım ama olmamıştı fakat şimdi yeniden yükleyip bağlan dediğimde bluetooth vs kendi kendine açılıp eşleşme sağladı. ilgileriniz için teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.