yeşildeniz 1 Oluşturuldu: Aralık 3, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 3, 2017 herkese merhaba. makünada ilk başta sağladığım bağlantıyı devre dısı bıraktıktan sonra bir türlü tekrar etkinleştiremiyorum. bu ayarlarda etkinleştirilemez diye hata veriyor çözümünü bir türlü internet aramalarımda bulamadım. yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 3, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2017 gönderildi Telefonunuzun bluetooth ayarlarından makinanızı Unut (Sil) diyerek herşeyi baştan yapmayı deneyin. Eğer makine üzerinden değişim yapamıyorsan Makinan hangi modda bilmiyorum ama Auto değilde başka modlarda dene bluetooth menüyü kullanmayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 3, 2017 gönderildi söylediklerinizi denedim ancak malesef. ve bu vb konularda sorun çözmeye yönelik en ufak bi anlatıma denk gelemiyorum internette. arızalandımı diye şüphelenmeye başladım ama bakalım. bi çözüm yolu bulursam burdanda paylaşırım çok gıcık bir durum gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 3, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2017 gönderildi Hata aldığın ekranı ve makianın hangi ayarlarda olduğunu yazarsan buraya tam olarak ona göre bir yol çizer duruma engel olan şeyi anlarız şuan tamamen varsayım olarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 3, 2017 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 3, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 3, 2017 gönderildi ayarlarda oynadığım tuaf gelebilecek bir durum görmüyorum sadece bi defa kapadım bluetooth u sonrada açamadım bidaha. aynı zamanda wifi bağlan diyebileceğim bi secenekde yok acıyorum wifi menüsünü hep ayarlarla alakalı seyler cıkıyo menüde karşıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 4, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi @yeşildeniz bey, Sizinkini bilmiyorum ama bazı gövdelerde dosya tipi JPEG olmadıkça Wi-Fi ve Bluetooth açmanıza izin vermez. Dosya tipi ayarının JPEG olduğundan emin olun. Bu da olmazsa; @Kemal Öztürk Turkoy beyin dediği gibi "Bağlantıyı unut" seçin, Ardından telefonundaki snapbridge uygulamasını silin yeniden yükleyin. Tekrar deneyin. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi teşekkür ederim cvplar için ama malesef çözüm olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 4, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi Makinanın info bilgi ekranından bir fotoğraf atarmısın garip olan başka bir kısım var büyük ihtimal Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Aralık 4, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi Makinanızı format yada resetlediniz mi hiç ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi merhabalar bilerek reset vs yapmadım ama bilmeden kolay olabilecek bişeyse olmuş olabilir. ilk makinam olunca anlamak zor oluyor bilende yok şu an için. cvplar için tesekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi sorun şu an itibarı ile ilginç bi şekilde çözüldü uygulamayı sildim öncesindede yapmıştım ama olmamıştı fakat şimdi yeniden yükleyip bağlan dediğimde bluetooth vs kendi kendine açılıp eşleşme sağladı. ilgileriniz için teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onurd 14 Aralık 4, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi Bence makinenizin jarzini fulleyin. Dusuk batarya ile wifi baglantisi acilmiyor. Sizin de bu nedenden dolayi wifiniz açılmıyor olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Aralık 4, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 4, 2017 gönderildi teşekkür ederim cvp için sorun çözüldü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın