Yüşa ceylan 1 Oluşturuldu: Aralık 14, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 14, 2017 Arkadaşlar bu konuda çok acemiyim lütfen yardım edebilirmisiniz arkadaşımdan yarın yapıcagım gezi için nikon d5100 makina aldım ama şarj aletini göndermeyi unutmuş ve sakaryada kendisi şarj aleti olmadan nasıl şarj edebilirim çok önemli bir işim var sabaha kadar şarj etmem lazım teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Aralık 14, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 14, 2017 gönderildi (düzenlendi) Şarj aleti olmadan edemezsiniz. Ama çok acil ve önemliyse; sağlıklı olmamakla beraber 9 yada 12 voltluk bir adaptörün + ve - uçlarını bataryanın + ve - uçlarına bağlayabilirsiniz ama 1-2 saatten fazla bu şekilde tutmayın. Ara ara ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Fazla ısınırsa bağlantıyı hemen kesin. Aralık 14, 2017 - ÖNER BÜYÜKYILDIZ tarafından düzenlendi edit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yüşa ceylan 1 Aralık 14, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 14, 2017 gönderildi 44 dakika önce, ÖNER BÜYÜKYILDIZ yazdı: Şarj aleti olmadan edemezsiniz. Ama çok acil ve önemliyse; sağlıklı olmamakla beraber 9 yada 12 voltluk bir adaptörün + ve - uçlarını bataryanın + ve - uçlarına bağlayabilirsiniz ama 1-2 saatten fazla bu şekilde tutmayın. Ara ara ısınıp ısınmadığını kontrol edin. Fazla ısınırsa bağlantıyı hemen kesin. Çok teşekkür ederim hocam şöyle bir yöntem işe yarar mı aktarım kablosu ile bilgisayara baglasam makina kapalıyken şarj olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Aralık 15, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 15, 2017 gönderildi 9 saat önce, Yüşa ceylan yazdı: Çok teşekkür ederim hocam şöyle bir yöntem işe yarar mı aktarım kablosu ile bilgisayara baglasam makina kapalıyken şarj olur mu ? Bildiğim kadarı ile olmuyor, 5100'de denemek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Aralık 15, 2017 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 15, 2017 gönderildi Nikon orijinal şarj adaptörü dışında herhangi bir şeyi kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederim. Yeni bir D5100 alacak paranız varsa o ayrı Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yüşa ceylan 1 Aralık 16, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 16, 2017 gönderildi @Sebahattin Demir ?? mecbur sirkeciye geçip şarj aleti aldım ilginiz için yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. ✋? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Korkmaz 56 Aralık 17, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 17, 2017 gönderildi @Yüşa ceylan bey, afedersiniz ama elektrik mecburiyetten önemlidir.. Toz duman eder allah korusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yüşa ceylan 1 Aralık 19, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 19, 2017 gönderildi @Yasin Korkmaz aynen hocam haklısınız o yöntemi denemedim zaten. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın