CEMAL SARAN 0 Oluşturuldu: Aralık 26, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 26, 2017 merhaba, yeni aldığım nikon micro f 2.8 105 mm lens vr açıkken netleme yaptığımda ve deklanşörü resim çekmeden tekrar bıraktığımda tık diye ses yapıyor, vr kapalıyken böyle bir ses olmuyor, bilgisi olan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akın Demircioğlu 18 Aralık 27, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 27, 2017 gönderildi @CEMAL SARAN Vr devreye giriyor lok diye bir ses tüm vr lenslerde oluyor ama az ama çok. Deklanşörü bırakınca da devreden çıkma sesini duyabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CEMAL SARAN 0 Aralık 27, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 27, 2017 gönderildi yanıt için teşekkür ederim, ciddi bir para verip, böyle sesler duyunca sorun var zannettim, ama deneme çekimlerinde hiçbir sorun yok yani vr çalışıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Aralık 27, 2017 gönderildi Paylaş Aralık 27, 2017 gönderildi 3 saat önce, CEMAL SARAN yazdı: yanıt için teşekkür ederim, ciddi bir para verip, böyle sesler duyunca sorun var zannettim, ama deneme çekimlerinde hiçbir sorun yok yani vr çalışıyor Lensiniz hayırlı olsun Cemal bey. lensi sıfır mı aldınız ikinci el mi ? Ne kadara aldınız ? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ? Birde lensin beğendiğiz yada beğenmediğiniz yanları neler? Yazarsanız ben ve benim gibi bu lensi almayı düşünenlere yardımcı olmuş olursunuz. Saygılarımla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın